Helgkurs inför högskoleprovet


Om kursen
Vår klassiska högskoleprovskurs är vår mest heltäckande kurs. Vi går igenom provets alla åtta delar och delar med oss av de bästa strategierna för varje del. Kursen är en kombination av vår verbala kurs på lördagen och vår kvantitativa kurs på söndagen.

För dig som vill ha en teoretisk genomgång av provets alla delar tillsammans med strategier och tips på hur du kan höja ditt resultat på provet.

När
Lördag & söndag kl. 9-17

Hitta kurstillfälle >>

Om kursen
Vår högskoleprovskurs med fokus på matte (de kvantitativa delarna) är en kombination av våra två dagskurser matterepetition och mattefokus. Under helgen repeteras den matte från gymnasiet som testas på högskoleprovet följt av genomgång av provets fyra kvantitativa delar.

För dig som vill ha en teoretisk genomgång av provets kvantitativa delar tillsammans med strategier och tips inför högskoleprovet.

När
Lördag & söndag kl. 9-17

Hitta kurstillfälle >>

Om kursen
Under vår testa-dig-själv-kurs skriver du på lördagen ett av oss egenutvecklat högskoleprov. På söndagen får du en individuell analys med detaljerad information om ditt resultat som du och din kursledare använder för att lägga upp en strategi inför den riktiga provdagen!

För dig som vill testa att simulera provdagen genom att använda dina bästa strategier. Du lär dig hantera tidspress samtidigt som du får hjälp att finslipa dina strategier.

När
Lördag & söndag kl. 9-17

Hitta kurstillfälle >>

Våra priser och paket

Helgkurser i våra lokaler

Boka 1 helg för 2 395 kr
Boka 2 helger för 4 195 kr
Boka 2,5 helger (fem dagar) för 4 995 kr

Hitta kurstillfälle >>

Dagskurser i våra lokaler

Du kan också välja att endast delta en av dagarna, lördag eller söndag

Boka 1 dag för 1 295 kr

Hitta passande dagskurs >>

Komplettera med privatundervisning

Komplettera ditt kursköp med privatunderivnsing. För mer info och priser, läs här.

Så fungerar våra kurser inför högskoleprovet

1

Boka din plats

Hitta en för dig passande kurstyp och slutför bokningen antingen via hemsidan eller över telefon. För att kunna anpassa innehållet efter gruppen efterfrågar vi redan vid bokningen bland annat ditt tidigare bästa-resultat.

2

Bekräftelsemail och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

3

Välkommen till intensivkursen

Cirka en vecka före kursstart skickas ett välkomstmail ut till alla anmälda med all praktisk information samlad. Därefter är du varmt välkommen till kursen!