Helgkurs inför högskoleprovet


Om kursen
Under vår kom-igång-tidigt-kurs bjuder vi på de bästa strategierna för att lyckas på högskoleprovet tillsammans med provtips för att du ska få en bra start på ditt plugg inför högskoleprovet. Kursen är särskilt anpassad för dig som inser nyttan med att komma igång i tid. Kursen kombineras med fördel med någon av våra andra helgkurser som ges under våren.

Hur
Små grupper om max 15 elever.

När
Lördagen den 16 dec kl. 9-17

Pris
1345 kr


Hitta kurstillfälle >>

Om kursen
Vår klassiska högskoleprovskurs är vår mest heltäckande kurs. Vi går igenom provets alla åtta delar och delar med oss av de bästa strategierna för varje del. Kursen är en kombination av vår verbala kurs på lördagen och vår kvantitativa kurs på söndagen.

För dig som vill ha en teoretisk genomgång av provets alla delar tillsammans med strategier och tips på hur du kan höja ditt resultat på provet.

Hur
Små, nivåbaserade grupper om max 13 elever.

När
Lördag & söndag kl. 9-17

Hitta kurstillfälle >>

Om kursen
Vår högskoleprovskurs med fokus på matte (de kvantitativa delarna) är en kombination av våra två dagskurser matterepetition och mattefokus. Under helgen repeteras den matte från gymnasiet som testas på högskoleprovet följt av genomgång av provets fyra kvantitativa delar.

För dig som vill ha en teoretisk genomgång av provets kvantitativa delar tillsammans med strategier och tips inför högskoleprovet.

Hur
Små, nivåbaserade grupper om max 13 elever.

När
Lördag & söndag kl. 9-17

Hitta kurstillfälle >>

Våra priser och paket

Kom-igång-tidigt-kursen i våra lokaler

1345 kr

Helgkurser i våra lokaler

Boka 1 helg för 2 495 kr
Boka 2 helger för 4 195 kr

Hitta kurstillfälle >>

Komplettera med privatundervisning

Komplettera ditt kursköp med privatunderivnsing. För mer info och priser, läs här.

Så fungerar våra kurser inför högskoleprovet

1

Boka din plats

Hitta en för dig passande kurstyp och slutför bokningen antingen via hemsidan eller över telefon. För att kunna anpassa innehållet efter gruppen efterfrågar vi redan vid bokningen bland annat ditt tidigare bästa-resultat.

2

Bekräftelsemail och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

3

Välkommen till intensivkursen

Cirka en vecka före kursstart skickas ett välkomstmail ut till alla anmälda med all praktisk information samlad. Därefter är du varmt välkommen till kursen!