Högskoleprovet – Metoderna

Här kan du köpa vår bok Högskoleprovet – Metoderna. Boken går inte att få hemskickad utan kan endast hämtas upp i samband med kurs eller annat utbildningstillfälle.

Här nedan kan du kan antingen reservera ditt exemplar veckan inpå en kurs. Då har du garanterat ett exemplar som väntar på dig när du kommer till kursen. Men det går också bra att via knappen nedan köpa ditt exemplar under själva kursen. Oavsett när du handlar betalar du först efter att du fått din bok!

Högskoleprovet – Metoderna

Format: Häftad
ISBN: 978-91-27-45194-0
Språk: Svenska
Antal sidor: 166
Utgivningsdatum: 2018-08-08
Förlag: Natur & Kultur Läromedel

245 kr

Högskoleprovet – Metoderna

Som komplement till det material som ingår i våra olika kurser är vi nu stolta att kunna presentera den bokserie vi tagit fram i samarbete med Natur & Kultur.

Bokens fokus är konkreta metoder som snabbt förbättrar din provteknik. Målet är att du som läser boken ska känna dig helt trygg i hur du ska göra på provdagen.

Komplett sammanfattning av allt du behöver känna till inför och under provet.
Över 30 konkreta lösningsmetoder för provets alla delar.
Utförliga lösningar till över 100 autentiska uppgifter.
Bokens upplägg passar alla, oavsett om du ska skriva ditt första högskoleprov eller vill höja ditt resultat.

Här kan du bläddra i ett digitalt smakprov av Metodboken.

I den här foldern kan du läsa mer om boken samt möta en av bokens författare.

Högskoleprovet Metoderna är det självklara valet för dig som vill få ett bra resultat på högskoleprovet. Här presenteras konkreta metoder för provets alla åtta delar och lösningar till autentiska uppgifter. På ett tydligt och strukturerat sätt tränar du successivt upp de tekniker just du behöver.

Metoderna är framtagen i ett unikt samarbete mellan oss och det välrenommerade förlaget Natur & Kultur. Tillsammans har vi arbetat fram en pedagogisk modell som passar alla. Målet är att du som läst boken ska känna dig maximalt förberedd på provdagen.

Högskoleprovet Metoderna lämpar sig lika bra om du skriver provet första gången eller redan gjort det några gånger och vill höja ditt resultat. Med denna smarta handbok i din hand är drömutbildningen närmare än du tror!

Beprövade konkreta metoder
Metoderna är framtagen av erfarna coacher, legitimerade lärare samt personer som själva använt dem för att nå ett toppresultat. Den har ett väl genomtänkt upplägg med konkreta strategier som alla kan lära sig.

Ingen quick fix
Boken syftar till att aktivera dina kunskaper. Du utgår från metoderna för varje del och tränar successivt upp de tekniker du behöver för att förbättra ditt resultat.

Heltäckande
Boken följer dig från den dag du börjar studera inför provet till dess att du lämnar provsalen. Lär dig hur du förbereder och planerar ditt plugg och djupdyk i de åtta provdelarna.

Högskoleprovet – Matematiken

För dig som behöver extra repetition av matematiken kommer ytterligare en nyhet vintern 2021: Högskoleprovet – Matematiken: teori och strategi för bättre resultat.