Om Högskoleprovskurser.se

Högskoleprovskurser.se – tidigare en del av Upgrades Education – är Sveriges största anordnare av undervisning inför Högskoleprovet. Sedan starten 2009 har tusentals personer deltagit i våra populära helgkurser och vår privatundervisning. Hos oss hittar du allt du behöver för att nå din drömutbildning!

Våra erfarna coacher och kursledare är handplockade bland dem som redan uppnått resultatet 2.0 på högskoleprovet och dessutom besitter den pedagogiska förmågan att på bästa sätt förmedla sina kunskaper.

info@hogskoleprovskurser.se

Jag som samordnar verksamheten heter Fredrik. Jag är utbildad civilingenjör & gymnasielärare och har mångårig erfarenhet från utbildningsbranschen både som lärare och entreprenör. Visionen med Högskoleprovskurser.se är att bli det självklara valet för den som tänker skriva högskoleprovet. Vi blir det genom att anpassa stöd efter person och mål. På så sätt får vi fler att nå det resultat de siktar mot och slutligen sin drömutbildning.

Fredrik Höglund
fredrik@hogskoleprovskurser.se

Högskoleprovskurser.se – tidigare en del av Upgrades Education – är Sveriges största anordnare av undervisning inför Högskoleprovet.

Vill du diskutera bästa upplägget för dig? Kontakta oss på
010-330 48 00 eller info@hogskoleprovskurser.se