HPGuidens onlinekurs

Som deltagare hos Högskoleprovskurser får du den bästa liveundervisningen som går att få i form av intensivkurser, helgkurser, provsimuleringar och privatundervisning. Vi har genomgått de tuffa tester och den kvalitetssäkring som gör att vi kan stoltsera med att vi är den enda liveutbildaren som rekommenderas av Högskoleprovguiden! Genom vårt unika partnerskap kan vi nu även erbjuda Sveriges mest populära onlineutbildning inför högskoleprovet.

Högskoleprovguiden är Sveriges mest erfarna utbildare inför högskoleprovet. Högskoleprovguiden har via sina onlinetjänster hjälpt över 248 000 studenter sedan starten år 2004.

Ett exempel på hur du kan kombinera de olika utbildningstyperna är att studera löpande med VIP-utbildningen, ta hjälp av din personliga VIP-coach för ett skräddarsytt studieupplägg och få hjälp av supporten med det du fastnar på. Parallellt kan du regelbundet träffa en högskoleprovscoach som kommer hem till dig och hjälper dig med det du har svårast för. Lägg sedan i en ytterligare växel när provet närmar sig med hjälp av en eller två helgkurser och studera därefter fortsatt med VIP-utbildningen ända fram till högskoleprovdagen.

VIP-utbildningen

Högskoleprovguiden finns rikligt med material både för dig som vill studera helt utan kostnad och VIP-medlemskap för dig som verkligen vill satsa på målresultatet och nå drömutbildningen så fort som möjligt.

Som VIP-medlem på Högskoleprovguiden får du det mest omfattande utbildningsmaterialet med specialkonstruerade uppgifter med förklaringar, förklaringar till gamla högskoleprov, strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer på alla åtta delprov.

Du får dessutom digital personlig coachning av en högskoleprovscoach som skrivit 2.00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.
Som gratismedlem får du helt utan kostnad bland annat:

Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 7640 uppgifter till 236 provpass från 52 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
Steg-för-steg förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
Detaljerad kunskapsanalys av det senaste högskoleprovet.
Öva med 10418 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.

Som VIP-medlem får du dessutom:

Öva med 20865 uppgifter med pedagogiska steg-för-steg-förklaringar.
Förklaringar till 10512 gamla högskoleprovuppgifter.
7665 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som har en oöverträffad träffsäkerhet på 85-100 %.
Hundratals helt unika strategier, genomgångar, guider och knep som du inte finner någon annanstans.
Personlig coach som skrivit 2.00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg.
Och mycket mer!