Mål och innehåll

Träffa en högskoleprovscoach hemma hos dig eller där det passar.
NYHET! Eller plugga därifrån det passar dig via vårt virtuella klassrum.
Anpassade paket och skräddarsydda upplägg utifrån just dina behov och mål.
Kontinuerlig uppföljning och garanterat 100 % nöjdhet!
I samtliga paket ingår vår omfattande kursbok med över 700 egenutvecklade övningsuppgifter.

Vår privatundervisning passar dig som vill ha individuell hjälp inför högskoleprovet. Undervisningen anpassas efter dina behov, dina mål och ditt tidsschema.

Privatundervisningen fungerar lika bra oavsett ambitionsnivå. Du berättar för oss vilka områden som du vill fokusera på och vilka som är dina mål. Utifrån detta föreslår vi sen upplägg och coach. Därefter arbetar vi stenhårt för att du ska nå bästa möjliga resultat.

Nyhet! Coachning online

De flesta av våra högskoleprovscoacher är idag studenter och väljs ut efter höga krav på ämneskunskaper, engagemang och pedagogisk förmåga. Samtliga våra coacher har gedigen erfarenhet av högskoleprovet och flera har annan relevant erfarenhet inom bland annat pedagogik, matematik, journalistik och psykologi.

Priser och paket

Vår skräddarsydda privatundervisning erbjuds i paket av olika storlek:

6-11 timmar: 790 kr/tim
12-17 timmar: 745 kr/tim
18-23 timmar: 720 kr/tim
24- timmar: 660 kr/tim

Samtliga paket inkluderar förberedelse, undervisning och uppföljning. Dessutom ingår alltid vår omfattande kursbok med teorisammanfattningar och över 700 egenutvecklade övningsuppgifter. Vid lektioner i hem utanför huvudort kan resetillägg tillkomma. För dig som vill maximera studierna rekommenderar vi dessutom att du köper till vår handbok Högskoleprovet – Metoderna. För dig som kund kan boken köpas direkt av oss. Men den finns även i bokhandeln.

För fullständiga köpvillkor, läs våra villkor för privatundervisning.

Så fungerar privatundervisning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att du kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar någon av våra experter dig för att gå igenom dina önskemål och föreslå ett passande upplägg.

2

Matchning och testlektion

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande coach och en tid för ett första tillfälle. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både du och coachen är nöjda innan vi tillsammans fastslår storlek på utbildningspaketet.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under de resterande tillfällena rapporterar coachen löpande lektionernas innehåll och hur ofta ni ses. När endast ett fåtal timmar kvarstår av utbildningspaketet kontaktar vi dig för att utvärdera och stämma av dina tankar kring en fortsättning.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Jag, myndig person, godkänner de de allmänna villkoren och er integritetspolicy (se länk nedan).

Läs villkor & integritetspolicy