Viktigt

Begränsat högskoleprov i höst. Läs mer hos vår partner HPGuiden

Lektion vid behov

NYHET! Coachning on demand, enstaka lektioner när det passar dig.
Flexibla villkor: Betala nu eller senare.
Lektioner online eller i våra kurslokaler

Nu tar vi privatundervisningen till nästa nivå genom att erbjuda dig coachning on demand. Har du kört fast och vill ha hjälp direkt utan att binda upp dig på något längre paket? Då är det bara att klicka in hos boka.se och välja en tid som passar så kommer någon av våra experter att hjälpa dig.

Perfekt för dig som vill ha individuell experthjälp men som inte har tid att ses i verkligheten. Samla på dig frågor, boka en tid och träffa en av våra coacher i vårt virtuella klassrum eller i vår kurslokal. Från 395 kr per lektion.

Skräddarsydda paket

Träffa en högskoleprovscoach där det passar dig: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala eller online.
Anpassade paket och skräddarsydda upplägg utifrån just dina behov och mål.
Kontinuerlig uppföljning och garanterat 100 % nöjdhet!
I våra skräddarsydda paket ingår vår omfattande kursbok med över 700 egenutvecklade övningsuppgifter.

För dig som vill ha fler lektioner med en samma coach erbjuder vi även skräddarsydda paket. Undervisningen anpassas efter dina behov, dina mål och ditt tidsschema.

Du berättar för oss vilka områden som du vill fokusera på och vilka som är dina mål. Utifrån detta föreslår vi sen upplägg och coach. Därefter arbetar vi stenhårt för att du ska nå bästa möjliga resultat.

Våra coacher

De flesta av våra högskoleprovscoacher är idag studenter och väljs ut efter höga krav på ämneskunskaper, engagemang och pedagogisk förmåga. Samtliga våra coacher har gedigen erfarenhet av högskoleprovet och flera har annan relevant erfarenhet inom bland annat pedagogik, matematik, journalistik och psykologi.

Skräddarsydda paket och priser

Vår skräddarsydda privatundervisning erbjuds i paket av olika storlek:
6-11 timmar: 790 kr/tim
12-17 timmar: 745 kr/tim
18-23 timmar: 720 kr/tim
24- timmar: 660 kr/tim

Samtliga skräddarsydda paket inkluderar förberedelse, undervisning och uppföljning. Dessutom ingår alltid vår omfattande kursbok med teorisammanfattningar och över 700 egenutvecklade övningsuppgifter. Vid lektioner i hem utanför huvudort kan resetillägg tillkomma. För dig som vill maximera studierna rekommenderar vi dessutom att du köper till vår handbok Högskoleprovet – Metoderna. För dig som kund kan boken köpas direkt av oss. Men den finns även i bokhandeln.

För fullständiga köpvillkor, läs våra villkor för privatundervisning.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Jag, myndig person, godkänner de de allmänna villkoren och er integritetspolicy (se länk nedan).

Läs villkor & integritetspolicy