Lektion vid behov

NYHET! Coachning on demand, enstaka lektioner när det passar dig.
Flexibla villkor: Betala nu eller senare.
Lektioner online via Google Meet.

Har du kört fast och vill ha hjälp direkt utan att binda upp dig på något längre paket? Klicka på ”hitta lediga tider” här nedan och välj en tid som passar så kommer någon av våra experter att hjälpa dig.

Perfekt för dig som vill ha individuell experthjälp men som inte har tid att ses i verkligheten. Samla på dig frågor, boka en tid och träffa en av våra coacher i vårt virtuella klassrum. Passar bäst för hjälp med matte, metodik för kvantdelarna eller för det verbala delprovet MEK. Från 395 kr per lektion.

Skräddarsydda paket

Träffa en högskoleprovscoach när det passar dig: online eller i lokal.
Anpassade paket och skräddarsydda upplägg utifrån just dina behov och mål.
Kontinuerlig uppföljning och garanterat 100 % nöjdhet!

För dig som vill ha fler lektioner med en samma coach erbjuder vi även skräddarsydda paket. Undervisningen anpassas efter dina behov, dina mål och ditt tidsschema.

Du berättar för oss vilka områden som du vill fokusera på och vilka som är dina mål. Utifrån detta föreslår vi sen upplägg och coach. Därefter arbetar vi stenhårt för att du ska nå bästa möjliga resultat.

Våra coacher

De flesta av våra högskoleprovscoacher är idag studenter och väljs ut efter höga krav på ämneskunskaper, engagemang och pedagogisk förmåga. Samtliga våra coacher har gedigen erfarenhet av högskoleprovet och flera har annan relevant erfarenhet inom bland annat pedagogik, matematik, journalistik och psykologi.

Skräddarsydda paket och priser

Vår skräddarsydda privatundervisning erbjuds i paket av olika storlek:
6-11 timmar: 790 kr/tim
12-17 timmar: 745 kr/tim
18-23 timmar: 720 kr/tim
24- timmar: 660 kr/tim

Vid lektioner som inte sker online kan resetillägg tillkomma. För dig som vill maximera studierna rekommenderar vi att du köper till någon av våra handböcker Högskoleprovet – Metoderna eller Högskoleprovet – Matematiken. För dig som kund kan böckerna köpas direkt av oss, men de finns även i bokhandeln.

För fullständiga köpvillkor, läs våra villkor för privatundervisning.

    Intresse för mer information

    Kontakta mig via: TelefonE-post

    Jag, myndig person, godkänner de de allmänna villkoren och er integritetspolicy (se länk nedan).

    Läs villkor & integritetspolicy