Förbered dig inför högskoleprovet tillsammans med oss. Daniel, en av våra coacher som skrivit 2.0, la varje vecka fram till och med högskoleprovet hösten 2016 ut en video med ett nytt tema.

#10 förberedelser inför provdagen

Daniel ger lite tips om hur du kan förbereda dig inför själva provdagen. Daniel har själv skrivit 2.0 på högskoleprovet och jobbar idag som kursledare och privatlärare på Högskoleprovskurser.se

#9 Tips inför KVA och NOG på Högskoleprovet

Daniel på Högskoleprovskurser.se ger några snabba tips inför KVA och NOG på den kvantitativa delen av högskoleprovet.

#8 Om vikten att göra gamla högskoleprov – testa dig själv

Den här veckan pratar Daniel om vikten av att göra gamla högskoleprov. Du hittar flera gamla högskoleprov som du kan göra till exempel här. Om du är intresserad av vår testa dig själv-kurs eller kanske någon av våra andra kurser kan du läsa mer här.

#7 Öka chanserna på ORD

Den här veckan ger sig Daniel på orddelen av Högskoleprovet. Hur kommer du på rätt svar? Hur lång tid har du på varje uppgift? Hur lägger du upp provtiden?

#6 Repetition av räta linjen inför Högskoleprovet

Daniel, coach på Högskoleprovskurser.se som skrivit 2.0 på högskoleprovet, ger sitt bästa tips inför mattedelen på högskoleprovet. Du hittar fler mattetips här på vår hemsida.

#5 Varför ska du skriva högskoleprovet?

Daniel berättar varför du bör skriva högskoleprovet. En liten rättelse: Om två eller flera sökande har samma meriter i betygsgruppen använder vissa, men inte alla, högskolor högskoleprovsresultatet för att skilja dem åt.

#4 Öka chanserna på LÄS och ELF

Daniel ger tips inför läsdelen på högskoleprovet.

#3 Daniel tipsar om hjälp inför högskoleprovet

Daniel pratar lite om resurser och material som du kan använda dig av när du förbereder dig inför högskoleprovet. I klippet nämns matteklipp som du hittar här.

#2 Pluggplanering inför högskoleprovet

Daniel ger tips om hur du kan lägga upp ditt plugg inför högskoleprovet.

#1 Video högskoleprovet – förbered dig

Träffa Daniel, som skrivit 2.0 på högskoleprovet och som jobbar som coach på Högskoleprovskurser.se. Fram till provet kommer han att lägga ut videoklipp med tips om hur du kan plugga för att få så bra resultat som möjligt på högskoleprovet.